Učenje

Tuj jezik je postal nepogrešljivo orodje pri komunikaciji, potrebujemo ga tako v privatnem, kot v poslovnem življenju. Njegovo učenje pa ni vedno enostavno. Star japonski pregovor pravi:

V enem samem dnevu, ki ga preživimo z dobrim učiteljem se več naučimo, kot sami v tisoč dneh predanega študija.

Mi vam nudimo prav to, DOBREGA UČITELJA, ki vas bo motiviral in razložil stvari tako, da jih boste osvojili. Porabili boste manj časa in posledično tudi manj denarja, hkrati pa boste vložili manj truda.

Naša prednost je FLEKSIBILNOST. Zato lahko učenje prilagajamo vam. Skupaj bomo izbrali način učenja in čas. Pokličite nas, razložili nam boste vaše potrebe in skupaj bomo izdelali načrt vašega učenja.

Pred pričetkom učenja vas bomo brezplačno testirali, da ugotovimo vašo stopnjo predznanja.

Ne verjamete? Preberite si zakaj so stranke zadovoljne z nami in pridružite se jim tudi vi! Poskrbeli bomo, da bo učenje prava izkušnja!

Kaj nudimo:

  • individualne, polindividualne, skupinske programe,
  • učenje po uveljavljenih programih (učbeniki založb Eli, Alma edizioni, Guerra edizioni, ...),
  • ekskluzivne personalizirane programe,
  • inštrukcije,
  • konverzacijo (zlasti primerna za osebe, ki jezik že poznajo in ga hočejo obdržati na istem nivoju oz. želijo dopolniti besedišče),
  • poslovno komunikacijo (poslovni običaji, pisanje dopisov, telefonski pogovor, ...),
  • sektorski jeziki (npr. italijanščina za lekarne, za nepremičninske agencije, za trgovce, ...).

Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Nekateri izmed piškotkov, ki jih uporabljamo so nepogrešljivi za delovanje te internetne strani. Piškotke uporablja tudi Google Analytics, ki je nameščen na strani. Če želite izbrisati ali preprečiti uporabo piškotkov, lahko to storite v nastavitvah vašega brskalnika. Preberi več