Ivagrad d.o.o.

Naše podjetje, IVAGRAD, gradnje in inženiring d.o.o., se ukvarja z gradbeništvom, tako v Sloveniji, kot v Italiji. Zaradi širitve poslovanja na italijanski trg, smo nujno potrebovali zanesljivega, hitrega in vestnega prevajalca, ki smo ga našli v podjetju PIU Kristina Maver s.p. iz Sežane.

Potrebovali smo prevajalca za italijanski jezik, ki bi za nas prevajal različna besedila, od internetne strani in reklamnih letakov, do dokumentacije potrebne za opravljanje naše dejavnosti (dokumentacijo podjetja, da lahko začnemo delat, prevode gradbenih pogodb, gradbenih popisov del in gradbenih obračunov). Kadarkoli smo potrebovali prevode, so se vedno odzvali na naš klic ter hitro, natančno in ugodno uredili zadevo.

Takega poslovnega partnerja si vsak želi v svojem poslovanju in radi bi ga priporočili vsem, ki potrebujejo zanesljivega, hitrega in natančnega prevajalca. Naj taki ostanejo tudi v prihodnje.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Nekateri izmed piškotkov, ki jih uporabljamo so nepogrešljivi za delovanje te internetne strani. Piškotke uporablja tudi Google Analytics, ki je nameščen na strani. Če želite izbrisati ali preprečiti uporabo piškotkov, lahko to storite v nastavitvah vašega brskalnika. Preberi več