Polona Čadež

Nedavno sem se preselila na Kras in sta mi bližina Italije in srečavanje z Italijani bili spodbuda, da se vpišem v začetni tečaj italijanskega jezika. Tako sem se srečala s Kristino in v prijetni skupinici sedmih vedoželjnih smo preživeli nepozabne ure. Spominjam se, da sem vsak teden prav težko pričakovala dan, ko je bil na programu tečaj.

Z odličnim poznavanjem Italije in navad Italijanov nam je Kristina dala še veliko več, kot samo predvideno snov iz učbenika. S svojo simpatičnostjo nas je znala motivirati, da nam je bilo učenje v zabavo.

Še prehitro je minilo prvo leto in težko smo čakali nadaljevalni tečaj. Po zaključku tega, se na potepanju po Italiji suvereno pogovarjam z Italijani (prej sem imela veliko težav, ker večina ne govori angleško). Z veseljem preberem kakšno knjigo v italijanskem jeziku in pogledam oddajo Prova del cuoco, ker rada kuham in mi je italijanska kuhinja še posebej zanimiva.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Nekateri izmed piškotkov, ki jih uporabljamo so nepogrešljivi za delovanje te internetne strani. Piškotke uporablja tudi Google Analytics, ki je nameščen na strani. Če želite izbrisati ali preprečiti uporabo piškotkov, lahko to storite v nastavitvah vašega brskalnika. Preberi več